Stockholm dominerade i Göteborg

Marcus Linder och Patrik Moren från herrelitlaget samt Sara Penton från damelitlaget körde  Prioritet Grand Prix och Göteborgsgirot nere i Göteborg i helgen.

Från GP i går fredag säger rapporterna att  Marcus Linder och Patrik Morén körde Göteborgs GP med mål på avenyn med 100 anmälda med flera utländska åkare på plats! Med 2 varv kvar gick Isac Lundgren Bliz Merida iväg solo, Patrik offrade sig och drog i nästan 2 varv med Marcus på hjul, i sista kurvan drog Marcus igång och hann nästan ikapp Isac ! Marcus 2:a och Patrik 5:a. Bra kört grabbar!"

I damernas race kom Sara Penton 2:a och för att fullända helgen så tog Sara hem damernas race idag. Makalös helg för Stockholm Cykelklubb nere i Göteborg.

Marcus Lindner 2:a - Foto Göteborgsgirot.

Sara Penton 1:a - i sin proffsklubbs kläder. Foto: Göteborgsgirot